HAMAR: Lillehammer-klubbene var skuffet over at Hamar-lagene ikke ville gjøre noe mer ut av dobbeltoppgjørene søndag, der FF Lillehammer møter HamKam og Storhamar møter Lillehammer i ishockey rett etterpå.
- På et møte her ble det kastet ut en idé om at vi skulle sette opp en buss, og det har vi nå fått til. De 59 første som kjøper derbybillett til begge kamper på Freske Fraspark i Hamar, får være med bussen. Helt gratis, sier hamarsing og leder i Lillehammer ishockeyklubb, Remo Martinsen.
Klubbens samarbeidspartner på transport stiller bussen til disposisjon, mens en bedrift i Lillehammer, ledet av hamarsing Morten Rønning, sponser lønna til bussjåføren, som var kravet fra selskapet.
- Vi er mange som vil ha to skikkelige lokaloppgjør med topp stemning i helga. Og det er meldt knallvær, forklarer Martinsen.
Han tror ikke den ene bussen betyr så mye for tilskuertallet, men at noen kanskje ikke kommer seg fram.
Bussen går fra Stortorvet i Hamar halvannen time før kampstart søndag, og returnerer fra Lillehammer etter at ishockeykampen er ferdig.
- Det er en spennende dag. HamKam kan jo sikre opprykket hvis de vinner, og KFUM taper, mens Lillehammer bør vinne.
- Og hvem heier hamarsingen og styrelederen i Lillehammer Ishockeyklubb på?
- Lillehammer helt klart når det handler om puck og kølle. Fotballduellen håper jeg HamKam vinner!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.