HAMAR: Etter det HA-sporten erfarer skylder Storhamar Dragons Eidsiva 700.000 kroner for strøm brukt i ishallene. For Jan Larsen, som nå er direktør i Eidsiva Bredbånd, er saken kinkig siden han sånn sett kommer på begge sider av bordet.

Styrelederen i Storhamar Dragons AS har også tatt konsekvensen av dette.
- Jeg har erklært meg inhabil i forhold til Eidsiva, sier Larsen til HA-sporten.
I stedet er det Eskil Ervik som fører samtalene med Eidsiva som trolig er den største kreditoren nå.
- Vi har en god dialog med alle våre samarbeidspartnere. Også Eidsiva, sier Ervik.
Han ønsker ikke å kommentere hvor mye Eidsiva har utestående hos Storhamar Dragons.
- Det tar vi med Eidsiva, sier Ervik.
Eidsiva vil heller ikke si noe om saken.
- Vi har et kundeforhold til Storhamar Dragons. Det betyr at vi håndterer det på vanlig måte og tar det med dem, sier markedsdirektør Maren Kyllingstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.