HAMAR: Leder i AS'et og nestleder i klubben, Jan Larsen, bekrefter at det har vært uenigheter internt.
- Det har vært uenighet rundt prioriteringer og vegvalg, men dette har vi lagt bak oss. Det er ikke noe ondt blod mellom noen av styremedlemmene, og vi ser framover nå, sier Jan Larsen, som erkjenner at det er blitt tatt noen dårlige valg på vegen i denne saken. Blant annet ble ikke daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen informert om Tomters avgang.
- Det er ingen tvil om at ting burde vært gjort annerledes. Dette er ingen god sak for Storhamar Dragons, men det er ikke noe å gjøre med det nå. Det er blitt som det er blitt, og så får vi ta lærdom av det, sier Jan Larsen, som sier dette om onsdagens styremøte:
- Vi er enige om vegen videre og har ryddet opp i omstendighetene rundt Tore Tomters avgang.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.