(Storhamar - Tingsryd 1-3).

Storhamar, som kun stilte med 14 utespillere, fikk det som ventet tøft mot et godt Tingsryd-lag. 

fornøyd johnsen

Men Pål Johnsen, som har ledet laget i helga, er fornøyd med det han har sett.

- Vi må ikke tro at vi er dårligere enn svenskene. Vi har jobbet med å tørre å spille med pucken, være offensive og ville skape spill, sier Johnsen.

Nå har laget kun igjen èn treningskamp, før alvoret starter mot Vålerenga 10. september.

- Jeg synes vi gjorde en veldig god treningskamp mot Lørenskog, men så falt vi ned litt i cupen på Lillehammer. Nå har vi gjennomført en god turnering, og så får vi bygge videre på det. Men det er alltid ting som kan bli bedre, sier han.

Det sto 1-0 til Storhamar etter en meget god førsteperiode.

De norske guttene kjørte på, og det var ikke ufortjent da Alexander Reichenberg satte inn kampens første goal.

Lillehammer-gutten fikk pucken på siden, dro seg inn bak en passiv Tingsryd-back og skjøt mellom beina til Niklas Rubin.

De gulkledde fortsatte å holde foten på gassen, men uten å få uttelling.

snudde kampen

Tinsgsryd fikk straffe kort tid etter periodens første dropp, og Johan Eriksson var både elegant og dyktig da han fintet Robert Hestmann ut i pølseboden og satte skiva lekkert i mål.

Da Storhamar fikk både Mikael Zettergren og Magnus Eikrem Haugen utvist, satte svenskene inn et voldsomt trykk. Til slutt fikk Geoffrey Walker pirket pucken inn bak Hestmann - som hadde vartet opp med noen elleville redninger i løpet av undertallsspillet.

Storhamars lag: Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke:Magnus Eikrem Haugen, Mikkel Søgaard  - Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Alexander Reichenberg.

2. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Eirik Skadsdammen, Mikael Zettergren, Joakim Jensen.

3. rekke: Martin Øvergaard - Simen André Edvardsen, Jørgen Langdalen, Martin Gran.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.