Etter tirsdagens nederlag mot Vålerenga på Jordal, sto rundt 300 supportere igjen i hallen og sang navnet til Jimmy Andersson. Samme kveld ble det opprettet en gruppe på Facebook under navnet «Slipp Jimmy fri».

I løpet av onsdagen hadde gruppen drøyt 1.000 medlemmer, og flere av medlemmene i gruppen er kritiske til hvordan klubben har behandlet Jimmy Andersson.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen forstår at folk er engasjerte og at enkelte reagerer på at svensken må sitte på tribunen. Han erkjenner at klubbens meninger er i utakt med supporternes.– Ja, det kan du vel påstå at vi er, sier Rakstad-Larsen og fortsetter:

– Det er klart det engasjerer folk at en så god back som Jimmy ikke spiller. Det skjønner jeg og.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.