Og da Lars Erik Hesbråten fikk to minutters utvisning med drøye fire minutter igjen å spille, ble Lørenskog servert poengene på sølvfat.

I spill fem mot tre gjorde Espen Lie Olsen 2-4. Og for å gjøre kvelden riktig utrivelig og litt uvirkelig for dragene, ordnet Andreas Stene 2-5 halvannet minutt før full tid.

Passerte Storhamar
Dermed sikret Lørenskog seg sin andre borteseier over Storhamar denne sesongen. 1-5 og 2-5 er ikke pene resultater for Storhamar, som i tillegg ble passert av Lørenskog i går kveld.

Etter det sjuende tapet på de åtte siste kampene, er dragene på 8. plass. Så beskjedent plassert har de ikke vært på 17 år!
Trøsten får være at kvartfinaleplassen er sikker og at de etter nesten fire timers måltørke, begynte å score igjen…
- Ja, vi må ta med oss det som var bra, sa Lars Løkken Østli, som ikke akkurat smilte etter kampen.

- Noe på gang
- Jeg følte at noe var på gang da jeg lagde mitt andre mål og fikset 2-2 drøye 12 minutter før full tid, men så skjedde det saker og ting på slutten. Dessverre, sukket Lars.

Det som skjedde, var at Eerikki Koivu ga bort pucken til Tobias Lindström, som mot spillets gang fikk gjøre 2-3 etter 49.46.
Og så var det Løkken Østlis tur: Han mente ikke sjøl at han var unødvendig hard mot en Lørenskog-spiller, men dommer Ole Stian Hansen sendte ham i dusjen. Det lignet en streng avgjørelse. Og da Lars Erik Hesbråten fikk to minutter like etterpå, var løpet kjørt.

- For ivrig
- Det var noe dritt. Jeg synes ikke at jeg gjorde så mye, var bare så ivrig. Ville så mye der og da. Disiplinærstraffen ødela mye, men jeg tar ikke på meg skylda for at vi tapte, sukket Løkken Østli, som gjorde comeback mot Frisk Asker søndag. I likhet med backkollega Eerikki Koivu, mangler Løkken naturligvis en del på formen, men i går var han lagets klart beste før Ole Stian Hansen syntes at han burde finne vegen til garderoben…

- Det løsnet litt for oss, særlig i 2. periode, men skuddene var ikke bra nok. Vi vet sjøl at vi er et bedre lag enn Lørenskog og kan ikke grave oss ned etter dette tapet.

- Mistet konsentrasjonen
- Tenker dere mye på den svake tabellposisjonen?

- Ikke i det hele tatt. Vi vet at vi kan slå hvem som helst, sa Løkken Østli, som slipper å sone mot Stjernen. Han er klar igjen til kamp i Fredrikstad i morgen kveld:
- Da må vi ha bedre kvalitet over avslutningene. Likevel synes jeg spillet var bra i 2. periode. Dessverre mistet gutta mye av konsentrasjonen mot slutten av 3. periode, sa dragenes trener, Aleksander Smirnov.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.