TV 2-ekspertene tror Storhamar vil utfordre Stavanger om seriegullet, men at vestlendingene likevel vil trekke det lengste strået.

I fjor overrasket Storhamar alle da laget kjempet seg tilbake til toppen av norsk hockey. I år blir de tippet topp-to av samtlige eksperter HA-sporten har snakket med.Bjørn Erevik, hockeyekspert

1) Stavanger Oilers 2) Storhamar 3) Lørenskog 4) Sparta.

– Jeg tror vi vil få en veldig jevn og god sesong. Det er liten tvil om at Stavanger og Storhamar ser sterkest ut, men de vil få konkurranse av et Lørenskog-lag som ser sterkt ut på papiret. Sparta har trent godt, og jeg tror også de kan bite fra seg.

Geir Hoff, tidligere toppspiller

1) Stavanger Oilers 2) Storhamar 3) Lørenskog 4) Sparta.

– Stavanger har en kjempefordel av den lille banen sin, og jeg tror det ligger mange poeng akkurat der. Forskjellen ligger der, og det faktum at de har vunnet mange ganger de siste årene. Storhamar ser også sterke ut, og Hamar er en hockeyby.

Kasper Wikestad, kommentator

1) Storhamar 2) Stavanger Oilers 3) Lørenskog 4) Vålerenga.

– Det kommer til å bli veldig tett mellom Storhamar og Stavanger, men jeg tror Storhamar har den entusiasmen som skal til for å klare å holde laget gående hele sesongen. Det blir spennende å se lagene bak, men det vil nok stå mellom de to.

Les også
SPORT

* Ole Eskild Dahlstrøm skryter av Christian Larrivée.
* Se hva ekspertene mener.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.