- Dårlig kommunikasjon eller misforståelse er årsaken til at leieavtalen Dragons inngikk med Olrud-gruppen om leie av kontorlokaler i Grønnegata 54, ble protokollført som barteravtale (betaling for varer og tjenester).
- Jeg stilte selv spørsmålet på styremøtet denne uka og fikk bekreftet at avtalen var en ren leieavtale og at samarbeidsavtalen med Olrudgruppen var en ren samarbeidsavtale. Det faktum at leieprisen og summen Olrudgruppen betalte i sponsorbidrag til forveksling var like, kan være årsaken til misforståelsen, sier Onsrud. Administrerende direktør i Olrudgruppen, Øystein Holtet, bekrefter Onsruds framstilling.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.