(Stavanger Oilers - HK Nitra 2-1)

I kveld startet CHL for Stavanger Oilers - som har to Hamar-gutter i stallen: Eirik Salsten og Mats Larsen Mostue. 

Eirik Salsten, som kom fra Manglerud før denne sesongen, fikk mye tillit av trener Pål Gulbrandsen da laget spilte treningskamper.

 Og han spilte kveldens kamp i rekke med profilerte Josh Soares og Tommy Kristiansen.

- Vi ble enige om å gå ut i høyt tempo, og det klarte vi veldig bra. Vi satte press på dem, og jeg føler at vi førte kampen fra start til slutt, sier Salsten.

Oilers tok ledelsen tidlig, men Adam var ikke lenge i Paradis. Kun 19 sekunder senere scoret nemlig gjestene.

- Vi slurver på byttet, og de scorer det andre målet. Det var selvfølgelig kjipt, men vi reiste oss, sier Salsten, som følte at han og rekka gjorde en god jobb.

- Vi hadde kontroll, og vi hadde noen kjempesjanser til å score. Det ville seg ikke helt for oss foran mål, men vi kom til mange sjanser, og det er morsomt å spille med så gode spillere. Og det er godt å ha tillit, sier han.

Scoringer: 

1-0 Svein Petter Falk-Larsen (Tim Kunes) 05.16.

1-1 Judd Blackwater (Mitch Versteeg, Marek Slovak) (5.35.

2-1 Kristian Forsberg (Dan Kissel, Christian Dahl-Andersen) 15.33.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.