• GOD KAMP: Dragons leverte godt spill mot Sparta, men tapte på straffer.
    FOTO: ARVE H. BLYSTAD.
  

Storhamar slo Lillehammer 4-2 etter en god bortekamp i Kristins Hall.

- Vår beste kamp

Storhamar-kaptein, Mads Hansen bidro med to scoringer i 4-2-seieren. To-målscoreren var ganske fornøyd med matchen.

- Det var en brukbar kamp, hvor vi gjør en bra prestasjon, sier Hansen som innrømmer at dragene bar preg av de tøffe kampprogrammet de siste dagene.

- Vi kjenner at det er den tredje kampen, på like mange dager, så det var tungt. Men bedre enn i går, oppsummerer Hansen.

I gårsdagens kamp tapte Storhamar på straffer mot Sparta. Trener Aleksander Smirnov var ikke særlig fornøyd da, men etter Lillehammer-kampen kunne Sajsa smile.

- Vi spiller vår beste kamp så langt i oppkjøringen.  Det ble en kamp hvor vi fikk vist at vi er et god lag, som legger ned masse innsats og vinner duellene, sier Smirnov. 

Slik var kampen:

Første periode:

Lillehammer kom ut i voldsomt tempo i kampens åpningsminutter og satte Storhamar under hardt press. Men Storhamar holdt unna, og snart skulle spillet være flyttet over i den andre sonen. Dragons fikk en mulighet med en mann mer på isen da Alexander Reichenberg  måtte  sette seg for en hekting. Storhamar utnyttet overtallet godt. Mads Hansen fikk lov til å skjære inn foran Lillehammer-målet og sette inn 1-0 på et backhandskudd fra kort distanse. Lillehammer-forsvarerne og keeper Brian Foster ble alle veldig passive, og da var det blitt 1-0 til Storhamar. 

Perioden fortsatte med høyt tempo og mange taklinger, men med fem minutter igjen å spille øker Storhamar sin ledelse til 2-0. Simen Sveen fikk gå langt inn i Lillehammers sone og skyte et hardt håndleddskudd. Skuddet dundret opp i lengste kryss, og Storhamar hadde doblet sin ledelse.

Andre periode:

Den andre perioden startet litt som den første. Lillehammer gikk ut i høyt tempo i et forsøk på å få Storhamar til å miste formasjonen sin. Storhamar holdt godt unna, men til slutt fikk Lillehammer lønn for Strevet. Endrè Medby la en løs puck på mål som Joachim Fridtjof Jensen var først på. Jensen kunne enkelt styre inn reduseringen for hjemmelaget. 

Men under fem minutter senere var igjen Storhamar over med to mål. Jensen, Larriveé og Skadsdammen trykket på rundt Lillehammer-målet, og det var ikke utypisk at det var førstnevnte som sendte Storhamar opp i en ny tomålsledelse. 

Tredje periode:

I den siste akten var det Storhamar som tok initiativet i kampen. Storhamar valset over slitne Lillehammer-spillere og skapte den ene sjansen etter den andre. Storhamar fikk sin fjerde scoring etter god jobb i rundvantet da Sveen og Gulliksen gravde frem pucken. Sveen spilte ut til Hansen, som tok to skjær før han la en rolig avslutning under beina til Foster.

Men Lillehammer hadde ikke gitt seg, og drøye to minutter senere var det kamp igjen. Kjetil Martinsen dundret inn reduseringen, etter fint forarbeid av Christier Rudi.

Storhamar holdt godt unna de siste minuttene, og kunne dermed sikre seg tredjeplassen i Strandtorget Cup. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.