Klanen mener at oppførselen enkelte av Vålerenga-supporterne viste i går ikke hører hjemme på en hockeytribune. På hjemmesiden klanen.no har de i dag tatt sterk avstand fra supporterne som tok i bruk pyroteknikk under tirsdagens kamp. 

"Når det gjelder bluss, blinkere og annen pyrotekninkk – hvor stor idiot må man være hvis man tror det har noe på tribunen i en ishall å gjøre? Vår antagelse er så stor idiot at man nesten ikke klarer knyte skolissene. Knapt nok åpne en dør."

"At ikke politiet og vaktene tømte det feltet første gang det skjedde er å be om mer. Idiotisk det også. Men det var altså ikke vaktene og politiets feil at det skjedde noen av gangene. Men de skulle grepet inn. Hardt. Gjerne med batonger for vår del."

I bloggen er supporterne heller ikke nådige med egne spillere. 

"Storhamar herjet regelrett med oss i 1. periode, og det var verdens 8. underverk at det bare stod 2-0 på tavla etter den perioden. Og sjokkåpningen med mål bare 17 sekunder, og en skuddstatistikk på 12-2, i første periode sier alt."

"Vi var nervøse, i alt vi foretok oss, og de eneste av spillerne som vi la merke til ga full gass fra start var Stefan Espeland og Niklas Bröms. Resten virket nervøse, høye skuldre, angst. Det kan godt være andre som gjorde manns jobb, men vi hadde bestemt oss for å følge disse to ekstra nøye, og vi – som de fleste meningsbærende vannhoder – klarer som kjent ikke tygge tyggis og gå i trapper samtidig."

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.