Dragons-kaptein Mads Hansen tar imot HA-sporten dagen etter han spilte en av de desiderte hovedrollene på Jordal Amfi.

4-2-seieren mot Vålerenga sitter fortsatt i kroppen på godt og vondt.- Klokka 17 skal jeg få knekt på plass igjen nakken min, gliser veteranen som opplever gode dager med idretten sin.

En jobb han ville ha

Som kaptein for Dragons i medvind koser han seg med den sportslige framgangen, og selv om Hansen ytterst sjelden trekker fram seg sjøl og egen innsats, er det ingen tvil om at han bidro sterkt med to scoringer mot Vålerenga på borteis.

Noen timer før han ledet Dragons mot Vålerenga, ble han ansatt som sportssjef for ishockey på Wang Toppidrett.

- Helt siden jeg hørte skolen skulle starte opp her i Hamar har jeg hatt et ønske om å bidra. Det er jo en slik jobb jeg har drømt om, sier Hansen som vet at han selv kan være med å forme hockey-klassen på det private gymnaset.

Egne erfaringer

- Jeg ønske å bygge mye rundt egne erfaringer gjennom et langt hockeyliv. Alt fra idrettslinja i Oslo, flere prosjekter i regi av hockeyforbundet og ikke minst til sesongene i Brynäs, sier Hansen.

Den svenske klubben hadde en årrekke et hockeygymnas som var ansett som det beste i Sverige.

- Jeg kommer til å legge masse personlig prestisje i at denne skolen blir virkelig bra, sier Hansen som selv mener han nærmest kastet bort noen år av karrieren, fordi han brukte tid på å finne ut hva slags spiller han skulle bli.

- Lenge forsøkte jeg å bli som Ole Eskild Dahlstrøm og Pål Johnsen, men omsider skjønte jeg at jeg hadde helt andre kvaliteter enn å trylle med pucken, erkjenner spilleren med over 110 OL- og VM-kamper for det norske landslaget.

Individuell oppfølging

- Skolens mål må være å følge opp hver elev og legge planer som passer den enkelte. Om vi lykkes er derimot mulig å måle på flere måter. Vi kan se hvor mye nærmere eleven er sitt sportslige mål og potensial etter tre år, men like viktig blir å se om de også har vokst som menneske, sier Mads Hansen, som understreker at han kommer til å fortsette som spiller ut kontraktsperioden med Dragons - ut sesongen 2015/16.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.