HAMAR: Storhamar sliter med økonomien, og problemene gir også sportslige konsekvenser. Michael Smithurst og Storhamar-troppen har ferie fram til tirsdag, men er klar over klubbens problemer. Det får han til å hente fram mer motivasjon.
- Jeg vet ikke så mye mer om situasjonen enn deg, men det betyr nok at vi ikke får hentet noen flere spillere, sier Michael Smithurst til HA-sporten.

Stoler på erfaringen

Dermed blir trolig Tommy Johansen Storhamars eneste nysignering denne sesongen.
Hva som skjer med Lars Løkken Østli er foreløpig uklart.
- Jeg er meget fornøyd med det vi har. Vi har den beste norske stammen av alle lagene i GET-ligaen, mener Smithurst.
Med erfaringen til spillere som Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen, Cato Ørbæk, Mats Larsen Mostue og Martin Blakseth Huse, føler Smithurst seg trygg på årets utgave.
- Bare se på hva disse guttene har vært med på tidligere.

Kick off utsatt

28. juli skal Storhamar arrangere medlemsmøte, der venter Smithurst mer informasjon rundt klubbens økonomi.
- Slike møter er aldri noe moro. Men jeg har vært med på dette før. Jeg føler meg trygg på at vi skal gjøre godt fra oss.
Skulle ikke den økonomiske situasjonen endre seg, vil flere unggutter fra eget system få prøve seg i løpet av sesongen.
- Det sender et signal nedover i systemet, om at vegen ikke for lang. Det bør være motiverende.
Storhamar skulle egentlig arrangere kick off på Østre Torg 30. juli. Det arrangementet er utsatt på ubestemt tid.

- Klubben i trøbbel

For Smithurst er strålende fornøyd med sommertreningen som er lagt ned. Spillerne har hatt litt ferie den siste tiden, før de igjen samles tirsdag.
- Det ser meget bra ut. Alle er innstilt på å kjempe for klubben. Realiteten er at klubben er i trøbbel, men vi har tenkt til å jobbe for maten.
Kun noen måneder tilbake i tid, så det mye lysere ut. Og Smithurst annonserte et ønske om et par spillere til.
- Det kan fort snu. Vi vet ikke hvordan situasjonen er om måned.
Storhamar-stallen består foreløpig av to keepere, fem backer og ti løpere. Med ekstern hjelp, kan det komme nye spillere på plass. Johan Ramstedt er en spiller det fortsatt jobbes med.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.