Hamar
- Det kan bli aktuelt å selge flere aksjer, men dette er ikke aktuelt tema i dagens situasjon. Vi må ett steg om gangen, sier leder for Storhamar yngres, Stein Onsrud.
Hvor mye og når et eventuelt mersalg skal finne sted, kan følgelig ingen svare på i dag.
- Vi vil gjennomføre aksjesalget vi har planlagt i løpet av det siste året, slik at vi kan få lagt en solid grunnmur for videre drift av klubben, Etter det blir det opp til klubben selv og de nye eiere å se på om et ytterligere salg kan være aktuelt.
- Vi vil vurdere et videresalg etter hvert, men for oss blir det viktig å beholde én hånd på rattet, sier Erik Kristiansen.
Aksjesalget har vært diskutert i Storhamar Dragons det siste året.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.