Storhamar

2

Stavanger

3

perioderesultat: 1-1, 1-0, 0-1, 0-1

Storhamar svarte da Stavanger bød opp til dans. Storhamar var best de to første periodene, utnyttet ikke sjansene sine. I den siste perioden og sudden var det tomt for krefter. S_Ter5 skuddstatistikk

27-37

8-12, 12-10, 7-12, 0-3

tilskuere

2.588

dommer

Per Gustav Solem og Lars Arve Kronborg

3 poengUtvisninger

Storhamar: 3 x 2 minStavanger: 3 x 2 min

Storhamars lag

Målvakt: Andrew Engelage.

1. femmer: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christians Larrivée, Eirik B. Skadsdammen.

2. femmer: Lars Løkken Østli. Magnus Eikrem Haugen - Martin Gran, Mads Hansen, Lars Erik Hesbråten.

3. femmer: Simen Løvhaug Hansen, (-) - Ole Petter Øvergaard, Jacob Berglund, Luke Moffatt.Spilte også: Vetle Lindstad, Anders Gulliksen.Mål:1-0 Lars Erik Hebråten (Erik de la Rose/Patrik Bäärnhielm) 13.42 Spill fem mot fire.

1-1 Tommy Kristiansen (Rudolfs Balcers/Mathias Trettenes) 14.28.)

2-1 Luke Moffatt (Jacob Berglund/Ole Petter Øvergaard) 23.00

2-2 Rudolfs Balcers (Mathias Trettenes. 49.11.

2-3 Tommy Kristianssen (Dennis Løvold Sveum/Nick Plastino) 61.46PLuss:

Storhamar tok invitten til Stavanger på strak arm, viste ingen respekt og tok ledelsen over Stavanger Oilers. Storhamar spilte disiplinert så lenge kreftene holdt. Med litt hell burde Storrhamar ha drept kampen i 2. periode.Minus:

Personlige feil bak på banen, gjør at ikke kampen ender med tre hjemmepoeng. Da Storhamar måtte ha utligning i tredje periode og slippe kampen til sudden death, var kampen om to poeng tapt og kreftene var definitivt slutt. På tide at laget får tilbake skadde spillere og et par av backene er trolig tilbake etter landslagsoppholdet.

neste kamp:

Sparta - Dragons2. november.

HA-børsen

HHH

Erik de la Rose

HH

Jacob Berglund, Luke Moffatt.

H

Christian Larrivée, Mads Hansen, Lars Løkken Østli.

Vurdert av: Terje Midttun

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.