HAMAR: Ruben Smith sitter fortsatt uten klubb (se egen sak). Han håper først og fremst på svenske Björklöven.

- Vi må posisjonere oss hos andre. Du kan si at vi jobber parallelt. Vi jobber med Ruben - og andre alternativer. I forhold til Ruben har han sagt sitt. Han vil helst ut, og så får vi se hva som skjer. Jeg var i kontakt med Mathias Gundersen senest før helga. Jeg er klar over at det er flere klubber på banen der, sier Torbjørn Orskaug.
Mathias Gundersen har ikke fått kontrakt i Stjernen og er klubbløs.
- Per i dag har ikke jeg noen klubb, og jeg har snakket med Storhamar og et par andre klubber. I forhold til Storhamar har det ikke vært noe konkret. Jeg forstår det slik at de ser an situasjonen i forhold til Ruben Smith, sier Gundersen, som synes Dragons er en spennende klubb:
- Det er veldig positivt at de satser ungt, og satser på norske spillere. Det virker som å være en veldrevet klubb.
Gundersen bekrefter at Comet er en av de andre klubbene han har snakket med.
- De er på banen, ja.
- Hva med utlandet?
- Jeg hadde den store sjansen der for noen år siden, så det løpet er nok kjørt. Jeg tenker ikke noe på det, sier Mathias Gundersen.
I utgangspunktet tenker Torbjørn Orskaug å ha en tradisjonell 1. og 2. målvakt.
- Det kan bli en målvakt utenfra som 2. målvakt, og det blir nødvendigvis ikke slik at en målvakt er førstevalg hele tiden. Det er snakk om prestasjoner.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.