Det var med blandete følelser Tor Nilsen var gjest i Rinkside etter den meget sterke bortekampen i Hamar OL-Amfi.

- Vi leverte en nesten prikkfri bortekamp og vant overraskende lett, sier Nilsen som også varslet at hans Lillehammer-exit etter sesongen kan ende i retten.

- Jeg har engasjert advokat Sigurd Klomsæt, som skal se om det er mulig å komme til en forlik med klubben. Om ikke det går ligger det an til vi saksøker klubben, sier Nilsen.

- Tør ikke velge oss

I denne utgaven av Rinkside forteller L.I.K.-trener om sin egen situasjon i klubben, før kan avslutter med at han tror kanskje Dragons ikke våger å velge nettopp Lillehammer I.K. i en eventuell kvartfinale.

- Jeg tror de ikke er like sikre på at de vil velge oss etter at vi vant nok en gang, smiler Nilsen.

Gjestene fra nordenden av Mjøsa har vunnet mot Dragons tre ganger denne sesongen.

Hang ikke med

Lars Erik Hesbråten mener Dragons tapte kampen i første periode, og hadde ingen god forklaring for hvorfor hjemmelaget tilsynelatende manglet mye av den energien laget har hatt den siste tida.

Rune Gulliksen forteller også at Dragons nå har godt av noen dager uten tett kampprogram, men kunne ikke si noe om hvordan den medisinske tilstanden til førstemålvakt Andrew Engelage er.

Unggutten Daniel Jørgensen voktet målet også denne gangen, men fikk vesentlig dårligere hjelp av lagkameratene i nabooppgjøret mot Lillehammer enn han fikk mot Vålerenga på Jordal.

OIlers tapte

I dagens andre kamp i eliteserien vant Sparta 3-2 hjemme mot Stavanger Oilers. Med seier kunne Dragons kuttet forspranget fram til Oilers til to poeng, men Dragons var rett og slett aldri i nærheten av poeng mot et smart Lillehammer I.K.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00