Hamar
Siden redningsaksjonen ble rullet i gang den 20. november har 1,830.000 kroner rullet inn på klubbens konto.
- Formidabelt. Dette engasjementet er det bare å ta av seg hatten for, sier daglig leder Erik Kristiansen.
Han er full av takknemlighet overfor bidragsyterne, store og små. Men bedyrer at redningsaksjonen fortsetter også ut i det nye året:

Dommen faller 27. januar

- Det blir full rulle til dommen over oss faller den 27. januar. Per 30.12 har vi registrert inn 1.832.400 kroner. Det er det sannsynlige tallet vi legger på bordet til styret i Norges Ishockeyforbund den 15. januar. Dette skal danne grunnlaget for de reaksjonene som eventuelt måtte komme. I den nevnte summen har vi ikke tatt med de pengene vi vet kommer. For nå er det de konkrete kronene som gjelder. Vi forholder oss kun til det vi har mellom hendene, så får alt det andre komme som en bonus. Responsen har vært over all forventning så langt.
Kristiansen har fått varsel av en liten Hedmark-bedrift som ga en gave på 4.000 kroner i romjula. Samtidig oppfordret bedriften sine forretningsforbindelser, 600 i tallet, om å gjøre det samme. Sammen med oppfordringen understreket bedriften i et brev til sine forbindelser, hvor viktig toppidretten er for merkevaren Hamar.

Revansje for Johnsen

- Det er rørende med slike initiativ. Om et flertall av forretningsforbindelsene stiller opp, blir det store summer av det, sier Kristiansen.
Han mener at jo bedre januarprognoser Storhamar kan legge ved regnskapet for 2013, jo mildere kommer klubben unna i oppgjørets time når straffen skal gjøres opp.
Når Kristiansen tenker framover, har han en semifinale utpå vårparten høyt oppe på ønskelista. Det vil gi ytterligere hardt tiltrengte kroner i kassa.
I så måte var gårsdagens kamp mot Tønsberg et skritt i riktig retning. I de to siste periodene opptrådte Storhamar som et aggressivt topplag. Det var riktignok noen skjønnhetsfeil undervegs, men seieren var udiskutabel. Og i sentrum, med fire målpoeng, var veteranen selv: Pål Johnsen (37).
- En fin revansje for meg etter Rosenborg-kampen. Der var jeg dårlig og akkurat da var jeg drittlei, sa Johnsen, som tok rev i seilene og skjerpet seg foran gårsdagens kamp.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.