Forrige sesong dannet Daniel Jørgensen og Andrew Engelage en knallsterk keeperduo for Storhamar.

Nå skal Engelage spille i Italia, mens Jørgensen opprinnelig skulle fortsette karrieren i 1. divisjonsklubben Tønsberg Vikings. Det har en hofteskade satt stopper for.

bet i seg smertene

- Det er utrolig kjedelig for meg å bli skadet nå. Jeg så veldig frem til å spille for Tønsberg, og sånn sett kunne ikke skaden kommet på et verre tidspunkt, sier Jørgensen, som dro på seg skaden da han spilte mot Kongsvinger på tampen av forrige sesong. 

- Skaden kom rett før sluttspillet. Jeg hadde vondt gjennom hele sluttspillet, men bet det i meg. Etter sesongen trodde jeg det skulle bli bedre, men sånn ble det ikke. I verste fall kan det ende med flere operasjoner, og jeg tror det blir tøft å komme tilbake, sier Jørgensen, og legger til:

- Det er menisken er i hofta som er problemet. Jeg håper èn operasjon kan fikse det, men det er som sagt veldig usikkert.

oslo-jobb

Nå søker Jørgensen etter jobber i Oslo, og han virker å forberede seg på et mulig liv uten hockey.

- Jeg prøver å skaffe meg jobb i Oslo nå. Det er aktuelt å jobbe i Hamar også, men jeg ser på det som lettere å få jobb i Oslo. Det blir rart å ikke skulle spille hockey, men sånn er det, sier han.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.