• TILBAKE: Magnus Lindahl (nummer 76) er forhåpentligvis tilbake fredag.
    FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
  • TILBAKE PÅ IS: Hampus Gustafsson.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Storhamar spilte en meget god kamp da Sparta Praha gjestet Hamar OL-Amfi torsdag. Hamar-laget kjempet som løver, men måtte se seg slått 2-3.

Siden den kampen har treningsinnsatsen falt, ifølge Johnsen.

- Det har ikke vært bra nok på trening den siste tiden. Vi har savnet litt entusiasme, sier Johnsen, som ikke legger for mye i 2-1-tapet mot Lillehammer lørdag.

- Kampen mot Lillehammer var tam og dårlig. Dommerne har kanskje hatt bedre dager på jobben, men vi skal fortsatt ikke opptre sånn som vi gjorde. Vi skal være smartere enn som så, sier Johnsen om kampen som endte med over 70 utvisningsminutter.

Fredag venter Sparta Praha på bortebane, og Johnsen tror og håper at laget vil reise seg igjen.

- Vi håper å få løftet oss inn mot kampen. Det er ofte normalt at et lag blir litt slitne på tampen av august, og jeg ser ikke på det som noe stort problem. Vi får ikke panikk selv om treningene har vært litt svakere nå.

håper å ha duo tilbake

Hampus Gustafsson og Magnus Lindahl sto begge over treningskampen mot Lillehammer. Nå håper Johnsen å ha løperne klare til fredag.

- Lindahl er litt usikker, men vi håper å få ham klar. Hampus trener i dag, og vi tror han blir klar.

- De er begge spillere som gir oss noe ekstra offensivt, så det blir viktig å få dem tilbake, sier Pål Johnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.