Jimmy Andersson, som sa opp kontrakten sin med Storhamar etter forrige sesong, var på veg inn til trening med sin nye klubb da HA-sporten ringte.

- Jeg fikk en telefon og ble spurt om jeg var interessert. Så gikk det veldig fort, og nå skal jeg trene med dem. Det blir moro, og jeg gleder meg. Jeg går fra 2. divisjonslaget til Storhamar til Get-ligaen, men det skal gå bra, sier Jimmy Andersson.

Frisk Asker sliter med skader på tre av de mest rutinerte backene sine.

- Vi har signert Jimmy Andersson for kampene i første runde av serien, og han vil være klar til søndagens kamp, sier Nicolay Sørensen til FriskAsker.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.