Joakim Jensens favorittsted på isen er midt foran motstandernes mål. I «slottet», som hockeygutta kaller det.
Og Larrivée mener Storhamars toppscorer er kongen i slottet.

- Får for lite kreditt

- Han er det vi i Canada kaller en sniper, en ren målscorer. Jensen kan rollen sin utrolig godt, og får for lite kreditt for det, synes jeg. Pål og jeg jobber fram pucken, og ofte har Jensen funnet rom. Han er en utrolig god spiller, og en matchvinner vi har mye glede av. Han leverer varene veldig ofte, sier kanadieren, og fortsetter:
- Vi ser alltid etter ham, og han er den beste prikkskytteren i ligaen.

Avhengig av Jensen ...

Pål Johnsen (37) har spilt sammen med Joakim Jensen i sju år, og også der sitter rosen løst.
- Jeg er avhengig av Jensen og han er avhengig av meg. Jeg hadde nok skutt mer og scoret flere mål hvis jeg ikke hadde spilt så mye sammen med ham. Jensen er fantastisk til å finne rom, og har en herlig evne til å skyte pucken i mål. Ofte spiller jeg pucken i blinde, sier Pål Johnsen.
Hovedpersonen sjøl var fornøyd etter to nye scoringer i går, men som vanlig var han mest opptatt av å rose rekkekameratene.
- Jeg hadde mange sjanser i denne kampen. Det var ledig plass midt foran Frisk sitt mål veldig ofte. Pål og «Larry» jobbet fram pucken til meg. De finner meg hvis jeg er ledig, sier toppscoreren, og fortsetter:

Mye skuddtrening

- Jeg vil helst skyte på direkten. Venter jeg et halvt sekund forflytter keeperen seg, og stenger åpningen.
Han forteller om mange timer med skuddterping.
- Jeg trente mye på det tidligere. Det blir en del nå også. Det å være avslutter er min rolle. Jeg har ikke pucken så mye ellers, sier Joakim Jensen, som er toppscorer i eliteserien med sine 30 mål.
26-åringen forteller også at kjemien med Pål Johnsen er bygd opp over sju år.
- Pål trenger ikke å se meg før han slår pasningen. Det er en stor fordel.
Måltjuven ga Dragons ledelsen i går. Det var ikke på et skudd, men det skjedde midt foran mål, der han trives best. Han styrte inn skuddet fra Jimmy Andersson.
3-1-målet var mer klinisk, mer Jensen-style. Han banket pucken i mål på et direkteskudd.
Det var glitrende.
Som hjelmen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.