Toppscorer Joakim Jensen har bare ett mål og en målgivende på fire kamper etter landslagspausa. I dag tar han og rekkekameratene en skikkelig prat før trening.
- jeg klarer ikke helt å se hva det er som er problemet vårt nå, men jeg tror vi må ta en skikkelig prat i garderoben. Vi har mistet litt av den flyten vi hadde offensivt, sier Jensen, som startet som normalt, med Mads Hansen og Pål Johnsen. Storscoreren fikk i realiteten bare én skikkelig sjanse i kampen, men gikk målløs av isen for tredje kamp på rad.
I tredje periode rokerte Michael Smithurst litt om i et forsøk på å få litt energi, og sendte Nathan Martz inn for Hansen.
Selv om Jensen innrømmer at laget ikke fikk noe gratis av Sparta, synes han Storhamar burde ha avgjort tidligere.
- Vi hadde 1-0 etter to perioder, men burde i hvert fall hatt to mål. Vi er ikke gode i overtall i dag. Samtidig blir vi sikkert litt enkle å stoppe fordi vi ikke er helt samlet. Sparta var kompakte i egen sone, og da er det viktig at vi er nær hverandre. Sånn i ettertid føles det kanskje ut som vi stolte for mye på at lagkameratene skulle gjøre det lille ekstra, i stedet for å gjøre hverandre gode, sier Jensen, som håper rekka er tilbake på rett spor mot Vålerenga på Jordal søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.