Jacob Berglund hadde en klausul i kontrakten om at han kunne gå hvis det kom et attraktivt tilbud fra andre klubber. Fristen var søndag. Da kom kom gladmeldinga Sjur Rakstad-Larsen håpet på.

- Jeg var utrolig spent på svaret, og det ble heldigvis ja. Jacob er en utrolig viktig spiller, en tovegsspiller. Han er god defensivt, i tillegg til at han produserer målpoeng, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Jacob Berglund hadde samme klausul som Linus Johansson. Linus valgte Mora tidligere.

- Jacob Berglund drar en hel rekke. Han betyr veldig mye for laget, sier Rakstad-Larsen.

Linus sin bror, Joel Johansson, hadde et tilbud liggende. Backen hadde også frist i går. Han valgte en klubb på nivå to i Tyskland.

- Målet hans på sikt er å spille i en toppklubb i Tyskland. Nå jobber vi videre med å hente en god back, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.