Manglerud Star - Storhamar 2-1 (e. str.)

Perioderesultat: 0-0, 1-1, 0-0.

HAMAR: 24. serierunde,
Eliteserien ishockey, søndag.
Manglerud Ishall.
272 tilskuere
Mål: 1-0 (35.27) Travis Vermeulen (Martin Hansen, Pål Skogli), 1-1 (37.55) Martin Blakseth Huse (Eirik Børresen).
Skuddstatistikk: 28-33 (10-9, 8-10, 8-11, 2-3)

Utvisninger: 7x2 min + 2 min, MS. 4x2 min + 2 min, Storhamar.

Dommer: Per Gustav Sollem.
Storhamars lag: Trevor Koenig - Mats Larsen Mostue, Andreas Hjelm - Eirik Skadsdammen, Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten (1. femmer), Cato Ørbæk, Andreas Øksnes - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Andreas Gröndahl (2. femmer), Blake Cosgrove, Adrian Saxrud Danielsen - André Bjørge Paulsen, Martin Blakseth Huse og Fredrik Lystad Jacobsen (3. femmer).
Jimmy Andersson, Andreas Paulsen Aas, Christian Remo Nicolaisen og Eirik Børresen spilte også.HA-BØRSEN:HHH Ingen.
HH Martin Blakseth Huse
H Fredrik Lystad Jacobsen, Trevor Koenig.PLUSS: Tredjerekka er god og laget klarer å skape mye på et destruktivt MS-lag.
MINUS: Misser samtidig på altfor mange sjanser, og hele kampen var en dårlig ishockeykamp.
OBS: Møter Stjernen torsdag. I dag er OL-Amfi'n 18 år.Marius Skjelbæk
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.