- Nei, men vi prater sammen hele tiden, men akkurat det har ikke vært noe tema, forteller Pål Johnsen på spørsmål om han har fått avklart situasjonen sin for neste sesong.

Johnsen er fremdeles under kontrakt som assistenttrener i klubben, men etter at Aleksander Smirnov takket for seg i klubben, lanserte "Magic" seg selv som russerens etterfølger. 

- Jeg har ikke noe noe, ingenting. Det går helt fint, forteller han.

VILLE LAGE STEMNING

Men han forteller at han er innstilt på å fortsette som assistent, også kommende sesong.

- Ja, det er jeg. Det er ikke noen sure miner fra meg dersom jeg ikke blir hovedtrener, sier Johnsen.

Han hevder han ikke vil bli skuffet dersom klubben ansetter andre enn ham.

- Det er helt ok. Akkurat nå, for å si det sånn, så leder jeg Storhamar som om jeg skulle vært hovedtrener. Men, hvis dem mener de har noen bedre, og har funnet noen bedre, så blir jeg ikke sur for det, nei, forklarer Johnsen.

Selv om han er innstilt på å fortsette som en nummer to i trenerteamet, erkjenner han at han fremdeles er sugen på hovedtrenerjobben.

- Jeg vet at de sikkert er på leting. Dette var noe jeg blåste ut litt. Det er ålreit å lage litt stemning, er det ikke? spør han lattermildt. 

Har kjøpt seg tid

Johnsen hadde en lang karriere på toppnivå, og på spørsmål om det for spillernes del når det er mest gunstig at trenerspørsmålet blir avklart, svarer han:

- Akkurat nå har det ikke så himla mye å si. Kanskje litt med å få hentet spillere hit, det er én ting. Men akkurat nå har vi god kontroll. Vi kjører et bra opplegg på sommerbiten, føler jeg. Det er noen som tar tak i det, og det er bra. 

- Vi har kjøpt oss tid, i forhold til hvis de skal ansette en hovedtrener, forklarer Johnsen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00