- Nei, men vi prater sammen hele tiden, men akkurat det har ikke vært noe tema, forteller Pål Johnsen på spørsmål om han har fått avklart situasjonen sin for neste sesong.

Johnsen er fremdeles under kontrakt som assistenttrener i klubben, men etter at Aleksander Smirnov takket for seg i klubben, lanserte "Magic" seg selv som russerens etterfølger. 

- Jeg har ikke noe noe, ingenting. Det går helt fint, forteller han.

VILLE LAGE STEMNING

Men han forteller at han er innstilt på å fortsette som assistent, også kommende sesong.

- Ja, det er jeg. Det er ikke noen sure miner fra meg dersom jeg ikke blir hovedtrener, sier Johnsen.

Han hevder han ikke vil bli skuffet dersom klubben ansetter andre enn ham.

- Det er helt ok. Akkurat nå, for å si det sånn, så leder jeg Storhamar som om jeg skulle vært hovedtrener. Men, hvis dem mener de har noen bedre, og har funnet noen bedre, så blir jeg ikke sur for det, nei, forklarer Johnsen.

Selv om han er innstilt på å fortsette som en nummer to i trenerteamet, erkjenner han at han fremdeles er sugen på hovedtrenerjobben.

- Jeg vet at de sikkert er på leting. Dette var noe jeg blåste ut litt. Det er ålreit å lage litt stemning, er det ikke? spør han lattermildt. 

Har kjøpt seg tid

Johnsen hadde en lang karriere på toppnivå, og på spørsmål om det for spillernes del når det er mest gunstig at trenerspørsmålet blir avklart, svarer han:

- Akkurat nå har det ikke så himla mye å si. Kanskje litt med å få hentet spillere hit, det er én ting. Men akkurat nå har vi god kontroll. Vi kjører et bra opplegg på sommerbiten, føler jeg. Det er noen som tar tak i det, og det er bra. 

- Vi har kjøpt oss tid, i forhold til hvis de skal ansette en hovedtrener, forklarer Johnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.