LØRENSKOG: Fem i sekken hjemme mot M/S tirsdag og fire nye i går borte mot Lørenskog. Ting fungerer ikke bakover på banen for Dragons. Fire baklengs mot Kenneth Larsen & co. ble ett for mye. Kaptein Mattias Livf er ikke i tvil om at de har noe å jobbe med.
Enkle baklengsmål
- Det defensive er det største problemet vårt. Vi må ned på maks to baklengsmål i hver kamp, sier Livf.

- Det er der vi må ligge. Vi må bare begynne å jobbe med det og ta små steg. Legge lista på 2,51 ikke 2,60.
Daniel Wälitalo hadde tatt over Ruben Smiths plass i mål mot Lørenskog. Svensken leverte en god kamp, men måtte se pucken passere fire ganger.
- Baklengsmålene er for enkle. De må lukes bort, sier kapteinen.
- Jeg vet ikke hva det skyldes, men vi må heve oss defensivt.
Dragene klarte å holde seg unna fryseboksen i går. Kun ved to anledninger fikk vertene muligheten i powerplay.
- Det er bra at vi holder de gangene vi er i undertall. Kanskje bør vi være fire på isen hele tiden, spøker Mattias Livf.

Tidlig baklengs
- Vi må jobbe med defensive. Tette igjen bedre, sier keeper Daniel Wälitalo, som fikk en verst mulig start på kampen.

Allerede etter 2.46 satt den første pucken bak han.
- Det er som med alle mål, det gjelder bare å legge dem bak seg.
Og det samme gjentok seg i 3. periode. Etter bare 46 sekunder fikk Kenneth Larsen stå helt alene foran mål. I underkant av fire minutter senere, var ledelsen til vertene doblet.
- Det blir ekstra tungt med en slik start på perioden, innrømmer trener Rune Gulliksen.
- Starten av tredje periode var for dårlig. Den felte oss denne gangen. Dessverre har det vært en tendens denne sesongen at vi slipper inn tidlige mål mange perioder, sier Wälitalo.

- Ok kamp
21-åringen fikk muligheten for femte gang denne sesongen (kom inn mot Sparta borte). Og tross fire baklengs syntes han at han leverte en ålreit kamp.

- Jeg er ikke helt fornøyd, men en ok kamp var det.
- Daniel får en sjelden mulighet, og gjør en bra kamp, sier trener Rune Gulliksen.
- Jeg merker det på timingen og tempo at jeg ikke har spilt så mye. Det tar ofte en periode å komme inn i det, sier Wälitalo, som synes de to første periodene var godkjente.

Hadde muligheten
Det var trener Rune Guilliksen enig i.

- Styrspillet fungerer bra i de første to periodene. Da slipper vi Lørenskog til få sjanser.
Samtidig var han delvis oppgitt over at de ikke klarte å avgjøre kampen da de hadde sjansen på 1-2.
- Vi har noen gode muligheter til å avgjøre kampen på 1-2, men tar ikke vare på dem, sier «Gullik».
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.