Til tross for Dragons glimrende spill i GET-ligaen den siste tiden er ikke en eneste Storhamar-spiller som er tatt ut til landslagets firenasjonersturnering i Sveits fra 17.-21. desember.

Børresen tatt ut

A-landslagets menn skal spille en tøff firenasjonersturnering mot Hviterussland, Slovakia og Sveits i Arosa, Sveits.

Selv om det ikke er tatt ut noen Storhamar-spillere er flere Hamar-gutter tatt ut. Tidligere Storhamar-spiller Eirik Børresen som gikk til Sparta før sesongen står kun med kamper for u-18 og u-20 landslaget, men får nå sin debut på A-landslaget etter solid spill for Sarpsborg-laget denne sesongen. Børresen har notert seg for ni scoringer og seks målgivende pasninger så langt.

SKA St. Petersburgs, Patrick Thoresen er naturlig nok tatt ut. Onsdag kveld noterte han seg for ett mål og en assist i 7-1-seieren over Amur. Den tidligere Storhamar-spilleren har så langt hatt en meget god sesong, og står med 13 mål og 16 assist. Lillebror Steffen Thoresen er også med i troppen som reiser til Sveits.

Her er hele Norges tropp:

Målvakter: Lars Haugen Dinamo Minsk (KHL) Ruben Smith Stavanger Oilers Steffen Søberg Vålerenga.

Backer: Alexander Bonsaksen Tappara Tampere (FIN) Stefan Espeland Vålerenga Jonas Holøs Lokomotiv Yaroslavl (KHL) Dennis Sveum Stavanger Oilers Daniel Sørvik Vålerenga Ole-Kristian Tollefsen Färjestad (SWE) Henrik Ødegaard Lørenskog   

Løpere: Morten Ask Vålerenga Eirik Børresen Sparta Sarpsborg Kristian Forsberg Stavanger Oilers Tommy Kristiansen Stavanger Oilers Sondre Olden Brynäs (SWE) Mathis Olimb Frölunda (SWE) Mats Rosseli Olsen Frölunda (SWE) Niklas Roest Sparta Sarpsborg Martin Røymark Färjestad (SWE) Andreas Stene Vålerenga Patrick Thoresen SKA St. Petersburg (KHL) Steffen Thoresen Lørenskog Mathias Trettenes Stavanger Oilers.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00