Sent i går kveld ble det klart at Sparta, som forventet, blir Storhamar Dragons' kvartfinalehinder.
Med den skrøpelige økonomien i klubben har daglig leder Erik Kristiansen tidligere uttalt at Dragons er avhengig av semifinale for å ikke måtte starte med blanke ark fra neste sesong.
Det presset lever spillerne godt under, selv om det er en tanke som ligger litt i bakhodet.

Trenger hverandre

Tommy Johansen er sarping og gleder seg over å få møte moderklubben i kvartfinalen.
- Kult å få komme hjem igjen å spille mot Sparta for min del. Ingen ting er bedre enn å banke Sparta på bortebane, sier Tommy Johansen.
- For Storhamar så blir kanskje dette sluttspillet det viktigste på mange år på grunn av økonomien som er inne i bildet, sier Johansen.
- Nå trenger vi virkelig byen og folkene. Og de trenger oss. Jeg tror nok vi skal klare å leve veldig greit under press, sier han, som etter noen år i klubben har fått et brennende hjerte for blått og gult.
Veteran Pål Johnsen vil helst slippe å tenke på det som har med økonomi å gjøre rundt klubben.
- Hadde jeg gått rundt og tenkt på de økonomiske utfordringene i klubben denne sesongen, så hadde jeg dødd, sier Johnsen.
- Vi må bare ha fokus på det sportslige. Hver detalj er viktig. Vår oppgave er å prøve å vinne hockeykamper.

- Gode muligheter

Rune Gulliksen synes Sparta er helt greit å møte i kvartfinalen.
- Vi har slått dem hjemme, og vi har slått dem i Sarpsborg. Uansett om vi hadde møtt Lillehammer eller Sparta så ville våre sjanser vært gode tror jeg, mener Rune Gulliksen.
Tommy Johansen er veldig revansjesugen etter exiten mot nettopp Sparta i kvartfinalen i fjor.
- I fjor synes jeg vi rett og slett spilte bedrøvelig i sluttspillet. Da fortjente vi ikke gå videre. Denne sesongen føler jeg vi stiller mye bedre rustet og jeg har veldig trua mot Sparta. Jeg blir skuffet om vi ikke kommer til semifinale.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00