Hamar
- Engasjementet på siden har vært enorm. Ideene myldrer og etter kampen mot Sparta skal vi sette oss ned sammen med blant Powerplay Club og noen andre for å få struktur på jobben videre, sier Bekkelund.
Han er overbevist om at de skal klare å beholde de 15 poengene.
De kom et hopetall ideer på Facebook-siden i løpet av de første timene etter at den var opprettet. Her er noen av dem.
• Hva med å sette ut bøsser i butikker slik at folk kan donere en slant? (Vegard Stenseth)
• Kjøre en kamp lik den HamKam hadde mot Elverum og bruk 50 kroner som inngangspris og Sparebanken betaler mellomlegget. (Stian Mikkelsen)
• Auksjonere bort noen spillere til en romantisk middag? (Stian Bekkelund)
• Kjøp Statoil-koppen, den perfekte julegaven på Rema 1000 på Hamar vest. (Christopher Castberg)
• Arrangér en ny folkespillerkamp og la inntektene gå til å dekke gjeld. (Anders Wernberg Graven)
• Send OL-kampene til Norge på Iskroa med middag til, og selg billetter som julegave.(Arnta Hansen)
• Gi bort aksjer i julegave. (Fredrik Olastuen)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.