Det hockeygale Hamar-publikumet har ventet på denne dagen i lang tid.

Og i dag fikk de endelig se sine helter gå på isen igjen. Rundt 1.200 mennesker hadde tatt turen til CC amfi.

- utrolig kult

Joakim Jensen, som har vært med på mange opp- og nedturer i løpet av ni sesonger i Storhamar, forteller at han merker at det er trøkk rundt laget. 

- Det er utrolig kult at så mange møter opp, og det viser at det fortsatt er stor interesse rundt laget. Det er viktig for oss at det er mye folk på matchene, at vi leverer gode resultater, og det er viktig med trøkk rundt laget, sier han.

Jensen merker at byens befolkning elsker klubben.

- Jeg var med på å vinne i 2008, og det har vært en humpete vei derfra til der vi er nå. Nå er vi med og kjemper i toppen hvert år, og det er viktig for Hamar som by, sier Jensen, som fikk merke entusiasmen under sluttspillet.

måtte parkere på odden

- Jeg har ikke vært mye skadet de siste årene. Men da jeg var skadet under sluttspillet i fjor, fikk jeg merke hvor vanskelig det var å få seg parkeringsplass. Da jeg var skadet sist, kunne jeg parkere rett utenfor hallen - nå måtte jeg parkere på Domkirkeodden, sier Jensen med et stort smil.

Han tror Storhamar går en spennende sesong i møte.

- Vi har fått inn profiler som kommer til å løfte oss, og de kommer også til å få folk til å bli enda mer interesserte i laget vårt. Det er ikke alle lagene som får inn spillere som Joey Tenute og Petteri Nummelin, sier han.

spent gustafsson

Hampus Gustafsson, som var briljant i rekke med Mikael Zettergren og Jacob Berglund i sluttspillet, gleder seg over de nye spillerne.

- Vi har fått inn masse spisskompetanse, og det gir oss flere strenger å spille på. Dette blir en spennende sesong, og jeg gleder meg til å være med, sier han.

Se bildekarusell i toppen av saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.