Etter skaden han pådro seg mot Stjernen 24. oktober var kaptein Christian Larrivée tilbake i kamp, i det som skulle vise seg å bli en skuffende affære mot Frisk Asker.

Hjemmelaget scoret tre ganger i overtall og ledet 3-0 en stund i den første perioden før Storhamar scoret to kjappe reduseringer.  

- Vi tar altfor mange dumme utvisninger som ødelegger for oss. Det føltes som om kampen var avgjort etter den første perioden, sier en tydelig skuffet Larrivée til HA etter kampen. 

Disiplin er en av de viktigste ingrediensene i Aleksander Smirnovs hockey-filosofi, men i dag røk Storhamar på altfor mange minutter i utvisningsboksen.

14 utvisninger og 28 minutter i fryseboksen endte det med.

- Vi snakket om det etter førsteperioden. Jeg har ikke så mye å si om det akkurat nå. Vi skal se og analysere video. Noen gutter må være på jobb.

Til tross for at han følte seg veldig klar før kampstart, hadde ikke Larrivée noen god følelse underveis i kampen. 

- Det føltes tøft. Jeg mangler energi, og føler at jeg trenger mer tid for å være på topp. Før kampen hadde jeg en veldig god følelse, sier han etter comebacket.

På torsdag kommer serieleder Stavanger Oilers på besøk i OL-Amfien. Der tror Larrivée Storhamar skal kunne slå godt fra seg igjen.

- Nå må vi holde sammen og komme tilbake på vinnersporet.

- Alt er mulig. Vi må ha fokus, og hvis alle er klare så kan vi slå Oilers. Alt kan skje, avslutter Christian Larrivée.  

elleVill førsteperiode

Kampens første periode inneholdt det aller meste: sju utvisninger, fem scoringer og et grytidlig keeperbytte.

Frisk kom best i gang, og mens både Hampus Gustafsson og Alexander Reichenberg fulgte kampen gjennom plexiglass fra utvisningsboksen, sendte Torstein Nordrum 1-0 forbi Roberst Hestmann, som hadde fått en sjelden sjanse i Storhamar-buret.

Etter åpningmålet haglet utvisningene og scoringene i Askerhallen. Jacob Berglund og Alexander Reichenberg ble utvist med 19 sekunders mellomrom, og Ryan Hegarty prikket inn nummer to, før Mikael Zettergren måtte sette seg og Espen Fanøy Salo enkelt utnyttet overtallet og satte inn 3-0 fra distanse.

På Storhamar-benken hadde Aleksander Smirnov sett seg lei på baklengsmål. Etter bare 16 minutter mellom stengene ble Hestmann tatt av isen til Oskar Östlunds fordel.

Etter det tydelige signalet fra Sajsa våknet Storhamar endelig til liv. Martin Gran stormet inn de blågules første redusering, før Gustafsson for alvor ga kampen ny nerve et drøyt minutt senere.

Mens kampens første periode ble underholdende og fullspekket av action, ble de 40 neste minuttene det motsatte.

Mikael Dokken økte Frisks forsprang til 4-2 tildig i midtperioden, og selv om Storhamar presset på for redusering, greide de aldri å skape ordentlig spenning igjen.

Lillehammer slo samtidig Kongsvinger 4-3 hjemme, mens Vålerenga seiret med de samme sifrene borte mot Manglerud Start. Storhamar ble dermed skjøvet ned til tabellens sjetteplass, og hele ti poeng skiller Hamar-laget fra topp fire.

HA kommer tilbake med mer om kampen.

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Magnus Eikrem Haugen - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Eirik Skadsdammen.

3. rekke: Jimmy Andersson, Christian Bull - Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse, Magnus Lindahl.

4. rekke: Lars Erik Hesbråten, Christian Larrivée, Martin Gran.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.