Han tok en æresrunde til på isen og til trampeklapp klinte han pucken i  mål en siste gang i OL-Amfi'n. Til enorm jubel selvsagt, for dette var kvelden hvor publikum ble igjen lenge etter kampen.

Det var en magisk siste kveld med gjengen i OL-Amfi'n for Pål Johnsen. I Rinkside bekrefter han at han gir seg etter denne sesongen, men at han nå jakter på sin sjuende "bøtte" i Stavanger lørdag.

BILDEGALLERI: Se blinkskuddene fra Storhamar-seieren

- Hockey har betydd alt for meg, sier Johnsen før han snakker videre om både den magiske kvelden, muligheten til å vinne i Stavanger og hvordan det er å spille for Storhamar nå.

Johnsen møter også supersupporter Atle Bekkelund i Rinkside. Og Bekkelund har selvsagt på seg ei Johnsen-drakt. Få med deg fra hvilket år drakta er.

Videre forteller Patrik Bäärnhielm om hvordan han ble matchvinner, mens Aleksander Smirnov forklarer hvorfor han gikk ut på isen og snakket til publikum denne kvelden.

Både Smirnov og Stavanger-trener Petter Thoresen vurderer sjansene før den siste finalen lørdag, mens Rinkside-ekspert Svein Harald Arnesen forklarer hvorfor han tror Storhamar også kan vinne den sjuende finalen i Stavanger.

Alt dette i denne Rinkside-sendingen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00