Christian Larrivée bekrefter dramaet som skjedde i spillerboksen under kampen mot Sparta. Hør hans utrolige historie i Rinkside.

Og hør hva han tenker nå etter bragden mot Sparta som endte med 4-1 i den siste kvartfinalekampen.

I tillegg forteller Pål Johnsen hvor høyt han setter denne kvartfinaleseieren. Svaret hans vil kanskje overraske noen.

Få også med deg siste nytt om Eirik Skadsdammen, Joakim Jensen og Martin Blakseth Huse.

Og ikke minst få med deg alle høydepunktene fra den store kvelden i CC Amfi.

Ekspertene Bendik Eriksen og Tor Nilsen vurderer også hvem som nå kan bli Storhamars motstander i semifinalen.

Alt dette i en Rinkside-sending med særdeles godt humør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.