Amerikaneren Luke Moffatt ble den store helten da Storhamar måtte helt ut i sudden death før de fikk has på Lillehammer.

Moffatt er selvsagt hovedgjesten i denne utgaven av Rinkside. Her forteller han om hvordan det var å avgjøre den tredje kvartfinalekampen, om hva han tror om fortsettelsen mot Lillehammer torsdag og ikke minst om hans framtidsplaner.

I Rinkside får vi hele historien om hvordan Moffatt ser for seg sommeren i Australia og om det er mulig å komme tilbake til Storhamar.

Ellers forteller Aleksander Smirnov om hvor tøft det var å være på trenerbenken i denne kampen. Og han snakker om Storhamars undertallsspill - som han ikke er fornøyd med.

Rinkside-ekspert Svein Harald Arnesen vurdere det psykologiske aspektet for Lillehammer når de taper den tredje kampen i sudden death, og han anslår også i prosenter hvor stor sjanse det nå er for at Storhamar når semifinalen.

Alt dette i denne utgaven av Rinkside.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.