HAMAR: Marius Holtet var på Hamar-besøk i landslagspausa. Det var både Färjestad-spilleren og foreldrene glade for.
- Jeg kjente på kroppen at jeg trengte noen hviledager. Nå har jeg overlatt Isak til bestefar i hele dag, nå tror jeg det er leggetid på begge, gliste Holtet tidlig lørdag kveld.
Allerede søndag var han tilbake i Karlstad for ny trening med klubblaget.
- Vi investerer enormt til senere i sesongen med steinharde treninger. Vi trener oss helt ned i kjelleren rett og slett.
Holtet har fått varierende spilletid denne sesongen. Noen kamper blir det åtte- og i andre 14 minutter.
- Jeg spiller mye i undertall, og det handler litt om hvordan matchene utvikler seg.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.