LØRENSKOG: Dragons åpnet med en meget bra periode og kunne ta med seg en 2-0-ledelse inn i garderoben, etter at Johan Ramstedt og Joakim Jensen hadde økt effektivitetskurven fra de foregående kampene betraktelig.

Og da Pål Johnsen la på til 3-0 med Storhamars andre overtallscoring for kvelden, lå alt til rette for full pott i bagen hjem til Hamar før de siste 20 minuttene, selv om hjemmelaget hadde et bra trøkk også i den midtre økta.
- I de to første periodene synes jeg vi har ganske god kontroll. I tredje er det bare tull, sier Andreas Hjelm.

- Kjennes helt tomt
For Storhamar slapp inn to kjappe mål. Det sammen med mange utvisninger, førte til at de mistet initiativet i kampen.

- Vi visste at de var hvasse på kontringer, men går oss bort og gir dem muligheter. På det første målet, som egentlig starter alt, var det jeg som mistet pucken på deres blålinje, sier Hjelm.
- Nå kjennes det bare helt tomt. Alt i alt er det bra å ta med ett poeng herfra, men det føles som vi tapte to poeng i stedet.
Den svenske backen har en såkalt ett pluss ett-kontrakt med Dragons, som betyr at begge parter kan si opp før en viss dato.
Storhamar på sin side har veldig lyst til å beholde 21-åringen. Hjelm er også svært innstilt på å bli i Hamar også neste sesong.
- Selvfølgelig. Min innstilling er at jeg vil bli her.

Sliter i 3. periode
Backen kom fra Södertälje og holder fortsatt kontakten med folk i den svenske eliteserieklubben.

- Jeg snakker litt med Patrick Eide, men det har ikke vært snakk om noe tilbud. Skal man spille i den ligaen må man være veldig stabil, og prestere på et høyt nivå i hver kamp.
- Selv om jeg synes jeg spesielt i de siste ti kampene, har spilt ganske bra, føler jeg ikke at jeg er helt klar for det ennå. Kanskje om ett år eller to, sier Hjelm, som påpeker at laget snart må levere i 60 strake minutter uten de ødeleggende periodene.
- Vi har gjort noen dårlige tredjeperioder i det siste. I starten av sesongen slet vi i midtperioden, nå er det i tredje. Ikke spør meg om hvorfor, sier Hjelm.

- Surt
Også trener Rune Gulliksen peker på at laget har slitt i sluttperioden i det siste, men har ingen forklaring på det.

- Det er vanskelig å si hvorfor, sier en skuffet Gullik.
- Det er klart at når vi leder 3-0 så er det surt at vi ikke klarer å holde dette. Jeg har ikke noe å utsette på innsatsen til gutta, den er bra. Men Lørenskog får satt et bra trøkk på oss, og Ruben holder oss inne i kampen lenge. Det er klart at når de har 45 skudd og vi 19 blir det tøft, sier Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.