(Hamar IL - Høvik 1-7)

HIL har opplevd en tung hverdag siden opprykket fra 1. divisjon sist vinter. I kveld gikk det fra vondt til verre for Frode Hagens gutter.

Hamar-gutta slo Høvik hele 9-3 i en treningskamp i høst. Derfor var optimisten stor blant de cirka 70 tilskuere.

- Høvik er et lag i bør kunne hamle opp med, men vi viser i kveld at vi ikke er i nærheten. De er mye bedre enn oss, sier Frode Hagen.

Hele sju ganger måtte keeper Marcus Turpeinen plukke ballen ut av garnet.

– Vi er ikke i nærheten av å spille på det nivået som vi ønsker å være på. Vi er for dårlig både individuelt og som lag, sier Hagen.

Nå har treneren gitt opp muligheten for videre spill i eliteserien.

– Vi kan ikke gå rundt og tenke på det lenger. Vi må heller prøve å lære av det vi gjør feil. Akkurat nå er vi langt unna. Det er veldig tungt å regelmessig få knyttnever i trynet, sier Hagen.

HIL-spiller Carl Petter Sveen var frustrert etter kampen.

– Vi får hjerneblødning hver gang vi kommer over midten. Vi gir bort ballen altfor lett, og da vinner man ikke kamper. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.