Overfor TV 2 forteller Patrick Thoresen at å starte neste sesong med spill for Storhamar kan bli aktuelt.

Hamar-gutten har tidligere overfor HA-sporten bekreftet at rapportene om at han har sagt opp kontrakten med Djurgården etter sesongen, er fullstendig feil.

Til TV 2 forklarer Thoresen at han har fortalt klubben at det kan bli aktuelt å bryte kontrakten ved sesongslutt, men at han fremdeles ikke har tatt en avgjørelse. 

Familien til Thoresen flyttet hjem til Hamar denne sommeren, og det er grunnen til at hockeyproffen vurderer en retur til Storhamar.

Han svarer følgende på spørsmål om Storhamar er et alternativ neste sesong:

– Absolutt, det er det. Jeg kommer nok ikke til å være en hel sesong i Storhamar, men det er mulig at jeg starter der, innrømmer han.

I september skal det norske landslaget spille OL-kvalifisering på hjemmebane, med far Petter Thoresen som trener. Patrick Thoresen forklarer at det er noe han har veldig lyst til å være med på, og han ønsker dermed å være i kampform til kvalifiseringen.

Ifølge TV 2 skal det være drøftet en løsning hvor Thoresen begynner sesongen i Storhamar, for så å bli utlånt til en annen klubb. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.