HAMAR: 21-åringen fikk bare fem opptredener i GET-ligaen forrige sesong. Lars Haugen var Atle Olsens soleklare førstevalget i Lørenskog-buret. De møtte som kjent Storhamar til kvartfinaledyst forrige sesong. I kamp fem, hvor Storhamar tok seg videre til semifinalen, var det Robert Hestmann som voktet buret.
- Keepercoachingen var helt håpløs første sesong. Det var bare Lars (Haugen) som sto, og da han ble skadet var ikke jeg i kampform, sier Hestmann og fortsetter:
- Jeg hadde ikke spilt en kamp på tre måneder før jeg sto mot Storhamar i sluttspillet.
Nå gleder han seg til å ta fatt på nye utfordringer.
- Forholdene på Hamar virker veldige gode. Det blir spennende samt en stor utfordring å spille her, forteller 21-åringen.
Han er opprinnelig Vålerenga-gutt, men har de to siste sesongene spilt sine hjemmekamper i Akershus. Kontrakten hans gikk ut etter denne sesongen, og han har ikke hatt en ordveksling med Lørenskog etter at sesongen var over.
Canadieren Trevor Koenig ble tidligere hentet inn denne uken. Hestmann vet at han i utgangspunktet er 2. keeper, men han er klar for å kjempe for flest mulig kamper.
- Jeg har ikke fått vist 100 prosent av meg selv hittil. I Storhamar håper jeg å få vist enda mer av det jeg kan, sier han.
- Det skal bli morsomt å jobbe med en så rutinert keeper som Trevor. Jeg tror vi kan bli en fin keeperduo, avslutter Storhamars nummer 34.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.