Storhamar-spilleren opererte menisken på utsiden av kneet i mai, etter at han pådro seg skaden i februar.

Nå er kneet smertefullt på ny.

– Jeg opererte menisken i mai, og nå hovner det opp litt og blir vondt når jeg belaster det, forteller Hesbråten.

Torsdag var han på et nytt besøk hos Unilabs for å ta nye bilder av kneet.

Får svar fredag

Han forteller at det er litt andre smerter nå, enn det var i vår.

– Det er ikke samme type vondt, men det hovner opp og blir stivt, og jeg får ikke noe kraft i beina når jeg går på skøyter, og da blir det vanskelig, forklarer Hesbråten med et tappert smil.

Kongsvinger-gutten håper han får svar på hva feilen er i dag, fredag, og han håper han ikke behøver å gjennomgå en ny operasjon.

– Vi får se hva bildene viser og hva legene og fysioterapeuten sier. Så får vi se hva vi gjør. Jeg håper jeg slipper operasjon og at det blir bra. Men jeg vil fortest mulig tilbake. Jeg har gått glipp av mye allerede på grunn av operasjonen, forteller han.

Hesbråten synes det er litt ekstra bittert å være skadet under sesongoppkjøringen.

– Ja, jeg får ikke lagt noe grunnlagt i det hele tatt. Nå går jeg glipp av forsesongen, men jeg får bite tennene sammen og kjøre på når det er bra igjen, smiler 31-åringen, før han fortsetter:

– Det er en cyste bak kneet som hovner opp og fyller seg med væske. Den blir vond og kneet hovner opp, så får vi se nå om det er noe mer som er galt der, forklarer Hesbråten.

Hesbråten er viktig

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen håper Hesbråten snart er tilbake på is.

– Han er en rutinert spiller. Han har en oppofrende stil, tekker mye skudd og er en ordentlig vinnerskalle. Og så har han vært med i mange år, og han er en viktig spiller for oss, sier Nilsen.

Han har ikke tatt stilling til hvordan han ser på en eventuelt ny operasjon.

– Det blir hypotetisk. Vi får se på bildene. Må han operere på nytt, så må han det. Må han ikke det, så er det bra for ham, forteller Nilsen, før han fortsetter:

– Alle skader kommer ubeleilig. Det er en del av idretten, og, ja, det er trist for oss.

Spennende sesong

Hesbråten ser imidlertid lyst på kommende sesong for Storhamars del.

– Jeg synes det ser veldig spennende ut. De vi har hentet ser veldig bra ut, og vi har beholdt de fleste. Treningsmatchen mot Lørenskog så veldig bra ut. Så blir det spennende å se i helgen mot de lagene vi møter, sier han.

Hesbråten må stå over helgens turnering på Lillehammer, hvor Storhamar først møter Panteren, før de møter enten Lillehammer eller Mora lørdag.

Mer offensiv SIL-utgave

Hesbråten forteller at Storhamar-fansen kan se fram imot en sesong, hvor de kommer til å framstå på en annen måte enn hvordan de har gjort tidligere.

– Jeg tror vi kommer til å gå mer på skøyter, mer forchecking. Jeg tror ikke det blir så passivt som det har vært de siste årene. Det blir mer angrepsspill og jeg tror det blir mer underholdende hockey, forklarer han.

Hesbråten har hatt Sjur Robert Nilsen som trener tidligere, og kjenner godt til hvordan den nye Storhamar-treneren er både på og utenfor isen.

– Jeg har et godt inntrykk av ham. Jeg tror vi har en veldig bra trio i Pål (Johnsen), Sjur og «Tobben» (Torbjørn Orskaug). Sjur er engasjert, har en litt annen måte å spille hockey på. Han vil ha mer offensivt spill, sier han.

– Så har vi Tobben, som er Tobben, og Pål som er hockeynerd.Storhamar møter Pantern i kveld klokka 17.30 på Lillehammer. Kampen vises på www.h-a.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.