Lars Erik Hesbråten var depp, men fattet etter kampen.
- Vi hadde 42 skudd på mål, og burde vunnet denne kampen 10-3. Vi sløste med sjansene.

- Fikk enkle mål

- De fikk tre mål i overtall. Der burde vi ryddet unna bedre. Vi må også sette sjansene våre, og første mulighet er allerede torsdag. Det er bare å kjøre på. Jeg er ikke bekymret. Det skal mye til om vi ikke klarer å avgjøre denne kvartfinaleserien til vår fordel, sier Dragons-spilleren, og fortsetter:
- Sparta fikk litt for enkle mål. På en god dag tar Tommy (Johansen) tre-fire av dem. Hadde vi blitt utspilt ville ting vært annerledes. Det er absolutt ingen grunn til å grave seg ned etter dette tapet. Nå handler det om å være nøye, disiplinerte og effektive, sier Lars Erik Hesbråten.

Sjelden kost

Trener Rune Gulliksen dro også fram de mange skuddene etter kampen.
- 42 skudd i Sparta Amfi er sjelden kost Vi skapte mange store målsjanser. Det er også positivt, men vi burde selvfølgelig scoret flere mål. Det var en ok kamp av oss. Sparta hadde marginene med seg, og vi var litt for hete på grøten i starten, dessverre, sier Storhamar-treneren.
Halvvegs ut i den første perioden kom 30 blytunge sekunder for bortelaget fra Hamar. Mats Weberg og Jonas Hellgren scoret i overtall.
Da startet jaget for Storhamar.
- Vi visste at de ville komme ut i 100. Det var ingen overraskelse, sier assistenttrener Tom Erik Olsen.
Joakim Jensen satte inn 2-1 før perioden var over. Den var viktig for Dragons-gutta.
Så var Henrik Malmström utrolig heldig. Pucken spratt mellom køller og bukser, og endte som en klassisk fotball-lobb. Pucken dalte ned over hodet på Dragons-keeper Tommy Johansen.
Eirik Skadsdammen ordnet mer spenning, men i tredjeperioden kom 4-2 og 5-2, før Eirik Børresen satte inn kampens siste mål.

Mange utvisninger

Det ble hele 88 utvisningsminutter i denne kampen, inkludert fem timinuttere.
Det var sluttspilltrøkk over hele linja.
Neste episode spilles i Hamar OL-Amfi i morgen.
Da vil Hesbråten ha revansje.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.