- Jeg er fornøyd med sesongen så langt, men vi er på langt nær ferdige med sesongen, sier Storhamar-trener Aleksander (Sasja) Smirnov, som fortsatt har skumle hensikter med laget sitt, men som ikke er spesielt snakkesalig rundt planene for de kommende ukene.

Aleksander Smirnov grenser til det kryptiske når vi begynner å spørre ham ut om finalespillet mot Stavanger. Den første kampen går mandag kveld i Stavanger.

Ungt mot rutinert

- Vi har slappet av, fulgt treningsplanen og brukt tiden godt. Treningskvaliteten har vært god og innsatsen på topp, sier sjefen som har gjort underverker med et mannskap som etter manges mening har overprestert i vinter. I alle fall i forhold til spådommene før seriestart i fjor høst.

Men Aleksander Smirnov liker ikke å høre på det øret. Han er en vinnertype som ikke gir seg før resultatet står skrevet svart på hvitt.

- Vi stiller et ungt lag i forhold til Stavanger som har et godt mannskap med mye rutine og ikke minst, mye finalerutine, sier russeren som slett ikke vil være med på at ferske Storhamar har tapt før kampene er utkjempet.

Folk på sidelinjen, dem har det vært en del av under finaleoppkjøringen i Hamar OL-Amfi, mener det er viktig for psyken i laget og selvtilliten i finalespillet å vinne den første kampen. 

Takker publikum

Sasja er bare delvis enig: - Vinner vi den første kampen, gjenstår det bare tre seirer. Hver kamp blir viktig og vi får ta en kamp om gangen. Noen prognose vil jeg ikke gi, sier russeren og nekter å ta statistikken fra grunnspillet der Storhamar vant én kamp i Stavanger og tapte på en på sudden.

- Vi skal sette et verdig punktum for sesongen til slutt. Stavanger skal få merke at vi ønsker å være med. Vi skal få fram det beste i Storhamar, så får vi se til slutt hva det ender med. Mer kan ingen forlange, sier Aleksander Smirnov som gjennom HA sender en stor takk til publikum som har stilt opp og fulgt laget gjennom sluttspillet:

- Jeg håper vi får se dem alle gjennom finalekampene også. Vi skal love å gi Stavanger tøff motstand gjennom finalene, sier Sasja.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00