HAMAR: Trener Michael Smithurst var imponert over moralen og innsatsen.
Han mente de gule og blå fikk litt for dårlig betalt for jobben de gjorde.
- Det var en utrolig lojalitet hos de spillerne som var igjen. Vi fortjente mer i denne kampen, sier Smithurst, som måtte stokke om på laget da Lars Løkken Østli og Martin Blakseth Huse måtte ut.

Thygesen avgjorde

Det sto 3-2 til hjemmelaget etter to perioder. Det var en tett og tøff kamp.
I sisteperioden var det flere spillere som svelget mjølkesyre og pådro seg nye blåmerker. Det var en imponerende arbeidsmoral. Lars Erik Spets scoret det eneste målet i perioden, og kampen gikk til sudden death, og etter hvert straffeslagkonkurranse.
Som Christian Thygesen avgjorde.
Dermed sto hjemmelaget igjen med ett poeng, og fikk en liten opptur etter to stygge tap mot Sparta og Stavanger.
- Gutta viser at de kan matche de antatt beste lagene, spesielt hjemme. Det var stygge sifre i de to kampene før denne, men vi spilte ikke dårlig, sier Michael Smithurst.

Kul og sting

Det var i midtperioden skadene kom i går kveld. Først ble Lars Løkken Østli taklet mot vantet av Espen Olsen Lie. Storhamar-backen blødde kraftig, og ruslet i garderoben.
Løkken Østli kom aldri ut på isen igjen. Han ble sydd med flere sting over venstre øyet.
- Jeg hadde litt problemer med synet rett etter smellen, og derfor ble det ikke noe mer spill. Jeg er mye bedre nå, sa Lars Løkken Østli etter kampen.
Backen innrømmer at han tenkte litt på hodesmellen i VM med en gang.
- Det er ikke snakk om hjernerystelse nå, så dette går bra. Jeg er klar igjen til neste kamp.

Skudd i hånda

Etter smellen mot vantet fikk Lie Olsen to minutters utvisning, og da var det mange som måpte i Hamar OL-Amfi.
For det burde vært mer.
Men det var ikke det eneste dommer Owe Lüthcke bommet på i denne kampen.
Mot slutten av perioden dekket Martin Blakseth Huse et skudd, og ble liggende på isen. Ansiktsuttrykket var ikke vanskelig å lese. Det sto smerte med store bokstaver.
Pucken traff hånda, og han ble sendt på sjekk. Lege My Lystad ville ikke kommentere noe mer rundt skaden i går kveld.
Kaptein Pål Johnsen var fornøyd med at laget hevet seg etter de to stygge tapene.
- Mye var bedre i denne kampen, spesielt defensivt, sier Johnsen, som hadde flere lange samtaler med dommer Lüthcke.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.