Ved Stavanger Oilers’ fjerde scoring var svensken uheldig og slapp inn et baklengsmål han selv gjerne skulle vært foruten. Etter det sure 5-4-tapet påtar Oskar Östlund seg mye av skylden for nederlaget.

–Det er dårlig av meg. Det er en puck som han (Christian Dahl-Andersen, journ.anm.) legger på mål, og pucken går i bue, og jeg vet da søren, pucken var uberegnelig. Jeg misser på den, rett og slett. Den stusser via meg og inn, og det er sånn som skjer på ett av tusen forsøk, sukker Östlund.

For mange baklengs

Han erkjenner at Storhamar bør vinner kamper når de scorer fire mål framover.

– Fem baklengs er for mye. Når vi scorer fire mål hjemme, så skal vi vinne. Pucken stusser Stavangers vei i dag. Det er sånn som skjer, forklarer Östlund, og forteller at han raskt legger nederlaget bak seg.

– Jeg er klar for å spille kamp igjen med en gang. Vi må være proffe nok til å legge det her bak oss med en gang, sier han.

Storhamar-kaptein Christian Larrivée bidro sterkt offensivt søndag, og scoret to mål.

Føler med Oskar

Dessverre for kapteinen holdt det ikke til seier, og etter kampen hadde han sympati for egen målvakt.

– Det fjerde målet var litt feil. Jeg synes dommeren stoppet pucken, den var på vei ut, og jeg vet at Oskar ikke er fornøyd med det baklengsmålet, forklarer Larrivée, før han roser lagmoralen.

– Det er kjedelig å tape sånn på slutten, men å komme tilbake hver gang de scorer, det må vi se positivt på. Vi er like gode som Stavanger, sier kapteinen. før han skyter inne at han ikke håper det sene baklengsmålet ødelegger noe av moralen i garderoben.

– Det er tøft for moralen, det her. Vi kunne ha avgjort kampen, men det var marginer imot som gjør at vi taper, sier han.

Han tror imidlertid det er fullt mulig å vinne flere kamper borte i DNB Arena, i semifinaleserien hvor det ser ut til at det ikke er noen fordel å spille på hjemmeis.

– Vi spiller bedre på mindre bane. Det er bra for oss. Vi spiller veldig bra i DNB Arena. Kanskje det er lettere for oss å spille på mindre bane? Vi må bare holde hodet hevet og bli bedre, forklarer han med et tappert smil.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00