Lær å hate L.I.K. synger Storhamar-fansen. Og Christian Larrivée har lært seg akkurat det. I hvert fall nok til å si at han ikke liker dem.
- I don't like those guys, sier han.

Går det etter planen sier han det samme på klokkeren Hamar-dialekt om ikke så lenge, for nå har canadieren meldt seg på norskkurs.
Han har planer om å bosette seg i Hamar etter karrieren også, derfor har han funnet ut at det er på tide å ta integreringen fullt ut.
- Jeg vil snakke norsk, og jeg vil bo i Hamar. Jeg ser ikke for meg at jeg flytter herfra nå. Jeg vil avslutte karrieren min i Storhamar. Og jeg vil bosette meg for godt i Hamar. Jeg og samboeren trives veldig godt her. Jeg føler jeg hører til her nå, sier Larrivée.

LES: - Fatter'n er god, men var bedre før
SE:Rinkside her!

Vil lære bort

Han ser også for seg at han vil jobbe med unge hockeyspillere når han en dag gir seg.
- Jeg vil dele det jeg kan med de unge her som vil spille ishockey. Da er det ekstra viktig at jeg kan snakke norsk med dem, sier Larrivée som håper å få tilpasset norskundervisningen så den ikke kolliderer med treningene i Dragons.
Når det gjelder kampen mot Lillehammer i morgen, gleder han seg selvsagt. Og han legger ikke skjul på at kampene mot Lillehammer er blitt spesielle for ham.
- Jeg kjenner det er litt ekstra med derbykampene mot Lillehammer. Jeg føler også på det som mange gjør. At det er ekstra godt å slå Lillehammer.
- Så du begynner å lære Lillehammer-hatet også?
- Jeg liker dem i hvert fall ikke. Det er slik det skal være i hockey, sier Larrivée som på banen går for å være en gentleman.
- Men jeg også liker å spille fysisk ishockey, sier han.

Mer rutine

Om suksessen denne sesongen sier han:
- Alle har jobbet veldig hardt. Vi er blitt en sterkere og tettere gruppe. Det har også hjulpet at vi har fått inn Mads Hansen og Lars Erik Hesbråten. De gutta gir oss mer rutine. Jeg tror det har påvirket hele laget. Det flyter bra nå, men vi vet at vi også kan tape kamper. Vi skal gjøre alt for at det ikke skjer mot Lillehammer i morgen, sier Christian Larrivée.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00