HAMAR: Lars Erik Hesbråten får mye istid i Dragons, og har gjort det bra. Han spiller både under- og overtall.
Drømmen lever
Han har imponert mange, inkludert landslagstrener Roy Johansen.
- Det begynte bra denne sesongen. Så hadde jeg en dårligere periode, men i det siste har det gått veldig bra. Nå har vi gjort om på rekkene, slik at jeg spiller sam- men med Pål (Johnsen) og Eirik (Skadsdammen). Det har fungert veldig bra. Det er mer offensivt nå, og det er en fryd å spille sammen med Pål, sier Hesbråten, og fortsetter:


Blitt mer voksen


- Det å få spille på landslaget er stort, og en mulighet til å vise seg fram. Jeg har ikke slått fra meg drømmen om å spille utenlands, men jeg stresser ikke med det, sier Hesbråten, som forklarer suksessen slik:
- Jeg har mer ro, og er blitt mer voksen. I tillegg har jeg trent bra, og følt meg pigg, sier 25-åringen, som står med ni mål og fem målgivende pasninger etter 22 kamper.
Seks av målene har kommet i overtall.


Ble overrasket


Han skjønte ingenting da Peter Johansson kom bort for å gratulere før tirsdagstreninga.
- Han sa ikke hvorfor. Så kom Michael (Smithurst) og gratulerte. Etter hvert sa han at jeg hadde blitt tatt ut på landslaget. Jeg visste at det var et uttak nå, men jeg har ikke tenkt så mye på landslaget, så jeg ble litt overrasket.
Norge skal spille Euro Hockey Challenge i Slovenia. De møter Østerrike, Slovenia og Ungarn fra 16. til 18. desember. Sam- lingen starter i Oslo 14. desem-ber.


- Solid inntrykk


Landslagstrener Roy Johansen kommenterer uttaket av Hesbråten slik.
- Hesbråten gjorde et solid inntrykk sist han var med. Jeg har sett Storhamar to ganger denne sesongen. I tillegg har jeg fått jevnlige rapporter fra folk som har sett ham. Vi gir flere muligheten nå, og Hesbråten har vært på lista en stund, sier Roy Johansen.
Sist Hesbråten var med på landslaget var etter sesongen i 2009.


Skads og Huse på blokka


Roy Johansen er imponert over formkurven til Dragons.
- De har vært gode i flere kamper, og jeg hadde flere Storhamar-spillere på blokka mi. Både Eirik Skadsdammen og Martin Blakseth Huse var aktuelle nå. Det er mulig at de får sjansen senere, sier Roy Johansen.
Storhamar møter Rosenborg i Leangen Ishall i kveld. Trondheim-laget kommer fra seier mot Lørenskog.
Andreas Gröndahl sliter med en skade, og er tvilsom. Blake Cosgrove sto over sist, men spiller trolig i kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.