Her forteller Storhamar-treneren om hvordan han tenker om belastning:

– Mandag og tirsdag var det ganske tøff trening. Selv om det er kamper i CHL må vi trene bra med tanke på resten av sesongen. Det er for tidlig å slippe helt opp, men det blir litt korrigering inn mot kampene fredag og lørdag, sier Aleksander Smirnov.

Tøff løpeintervall

Tirsdag gjennomførte Storhamar-gutta løpeintervall på Prestrudbana, etterfulgt av styrketrening.

På ettermiddagen var det trening på is.

– I neste uke slipper vi litt opp på treninga. Da skal vi bruke mer tid på spill i undertall og overtall, taktiske ting. Det blir også mer avslutningstrening, sier Aleksander Smirnov.

Han mener at de gule og blå er et stykke unna toppformen.

– Det varierte litt for mye i prestasjonene i hjemmekampen mot Sparta Praha. Men gutta har mye trening i kroppen. Dette skal vi justere inn, sier Smirnov, og fortsetter:

Fornøyd med keeperne

– Backene må bli mer aggressive for å få til overganger, og de må bli flinkere til å kommunisere med løperne. Dette er også ting som kommer etter hvert. Vi jobber med det hver eneste dag. Dette er en helt vanlig prosess såpass tidlig i sesongen, sier russeren, som er godt fornøyd med keeperne Oskar Östlund og Robert Hestmann så langt.

Magnus Lindahl og Hampus Guistafsson spilte ikke mot Lillehammer. Lindahl sliter med en ankel, og der ser de an utviklingen dag for dag. 

22 utespillere

Det er positive signaler på at Hampus Gustafsson blir klar til kampene mot Sparta Praha og Geneve-Servette.

Storhamar reiser til Praha og Geneve med 22 utespillere og to keepere. De trener i Hamar OL-Amfi på formiddagen i dag, før de setter seg på flyet i retning Praha i Tsjekkia.

Lørdag kveld er det kamp mot Geneve-Servette i Sveits.

– Det blir tøffe dager med mye reising, men dette er veldig bra læring, sier Storhamar-trener Smirnov.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00