Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen forteller til HA-sporten at han har økonomisk rom for å gi publikumsfavoritt Jakob Berglund et forbedret kontraktsforslag.

Rakstad-Larsen forteller at han ser veldig positivt på mulighetene for å kunne beholde svensken, og at det økonomiske handlingsrommet gjør det enklere å forlenge med Berglund.

- Ja, det er det, forteller Rakstad-Larsen.

Forbedret tilbud

Per nå er ikke partene i forhandlinger, men de har hatt muntlige samtaler rundt svenskens framtid.

- Jakob har en kontrakt ett år til, men jeg har, uten å gi ham et tilbud, sagt til Jakob at han vil få et bedre tilbud, forteller han.

Tilbudet Berglund vil få fra Storhamar innebærer at han vil tjene nok til å kun fokusere på hockeyen.

- Ja, det er det. Jeg har sagt det, så han ikke tror at det han sitter med i dag er det vi kan tilby ham opp mot andre tilbud som han sikkert får, forklarer Rakstad-Larsen.

Kryptisk Berglund

Han forteller at han har fått positive signaler fra Berglund vedrørende mulighetene for at han fortsetter i Storhamar-trøya.

Jeg har fått signalet at hvis det dukket opp en god SHL-klubb, så tror jeg han vil prøve det. Men hvis det ikke gjør det, så tror jeg at han blir. 

Berglund er for tiden Storhamars poengkonge i sluttspillet, med 16 poeng på ni kamper, og til HA-sporten forteller han at han kun vil ha fokus på det som foregår ute på isen i semifinalene, og at eventuelle forhandlinger må vente.

- Jeg venter med alt sånn til etter sluttspillet, forklarer Berglund smilende.

Søndag er det duket for ny semifinale i Hamar OL-amfi. Etter fredagens Storhamar-triumf i DNB Arena, leder Hamar-laget nå 2-1 i kamper, og kan søndag ta et langt steg på vei til finaleplass.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00